rosett blev det



och blommigt foder. så Vanessa kan få fortsätta kalla mej för tant. det blir som min julklapp till dej, baby.




jag älskar mitt liv


fredag:
kaffe och äppelkaka på Sturekatten med Fia. hon stickade och vi pratade om allvarliga saker, till exempel vad alla syskon och föräldrar ska få i julklapp och vad vi ska ha på oss på nyårsafton


                                                         


lördag:
fika med mamma och bror på Sten Sture i Gamla Stan. vi pratade om allvarliga saker på riktigt. men även om grädde och Indiska. promenerade omkring på marknaden. dom sålde spunnet socker vilket var glädjande för då kan morfar antagligen använda sin kommande sockervaddsmaskin även på julmarknader. kolla vad gott: 

man fick extra grädde på kakan om man frågade snällt. mamma var den enda som vågade det...


efter old town bar det av till älta. det var lyxplockmat, sminkskola, bubbelbad och bastu! kan man tänka sig något mer underbart?! sen åkte jag till en fin kille på kth och drack dom där sista ölen som man dagen efter önskar aldrig hade blivit av. men det led ingen nöd på mej igår bland alkoholångorna:





idag har jag julpreppat med julklappshandling och tvättstuga. hoppas att halsontet ska försvinna till imorgon, bland annat för att jag ska sluta snarka sönder den fina killens nattsömn (jag kanske inte får sova över nåt mer annars...)

matbanan är inte tuff mat

snart är det 2009! ojoj. jag är pepp. jag tror att det kommer bli det bästa året någonsin (det var jag övertygad om förra året oxå. men det är möjligt att det blev det, har inte orkar sammanfatta och ställa det mot dom 21 andra åren än).

2008 har bjudit på bland annat:

1 midsommar 
4 flyttar
2 universitetskurser
350 levaxintabletter
1 shot ur navel
1 dansläger
2 par glasögon
1 rån
1 första kyss
5 hundvalpar (Chica och Karros Bellas)
3 sanning eller konsekvens-spelkvällar
2 bloggar

jag kan komma på fler saker men problemet är att jag inte har någon lust. det är ett bra argument, jag ska använda det mer under 2009. iaf så var det 2008-sammanfattning jag kom att tänka på när jag tidigare idag såg detta:



låt er icke luras!!! "Matbanan" låter bra, men egentligen heter dom Platana och är INTE goda! varken första eller sjuttifjärde gången man blir bjuden. man kanske vänjer sej, men jag gjorde det inte på fyra månader så var försiktiga med hopp om det.




nu ska jag på fest. tror jag. snart. inom en timme. kanske. hoppas det...





nattpyssel




igår var jag på g! efter middagen blev jag dock illamående. kunde inte sitta upp så jag la mej på sängen. klockan var sju på kvällen och jag skulle bara bli lite kry tänkte jag. det tänkte jag nog ända till klockan halv elva när jag vaknade. då var jag såklart alldeles för pigg för att kunna sova en timme senare, så pyssel-sofie vaknade till liv. titta vad trevligt resultatet blev! det ska tillkomma en stropp uppå såklart, som en äkta basker måste ha. ååå, jag har pimpa-basker-fantasier så det bara skriker om det! vill ha paljetter och ett blommigt foder och pärlor. men det kanske blir en aning overkill.

frågan är: ska jag sätta på en rosett på sidan av bandet nedtill???  tänker en ganska stor men enkel. alla som läser MÅSTE svara. ALLA, även pojkar.


alvik tredje advent kl 13.31




vad är detta för beteende? man har en väska som man inte vill ska bli smutsig. okej, det köper jag. men i så fall verkar det mycket mycket underligt att sätta den på en äcklig allmän papperskorg.

och ja, jag håller med; det är nog lika underligt att i ren förundran foto det och sedan blogga om det. jag är inte helt frisk.


80-talisterna backar


"asså det är lucia idag. betyder det att man ska göra nåt speciellt?"
"ja, kröka sej redlöst full tror jag"
"me ursh, det verkar jobbigt. jag är inte alls sugen på det"
"du börjar bli lite gammal?"
"gammal?!! va?!!! NÄÄÄ, men det kommer vara sånt ståhej ute på stan..."

min hjärna har tagit ett tidigt jullov

jomenvisst är det sant. Pär i Färjan (jag tror faktiskt att han stavas med ä) är ett genialiskt geni-geni i jämförelse med mej just nu. det händer att jag tror att jag fått en smart tanke men det är alltid falskt alarm. synd att jag måste lära mej saker, både idag och resten av veckan.

over and out. igen. ni ser, ingen fantasi ens när det gäller hälsningsfraser...

PS. vilken dag är det Bonde söker fru nu igen??? DS.


sorry,

jag har inget att tillägga. men hoppas ni njöt medan jag var smart och smal. för man blir inte direkt smalare av Skogaholmslimpa och inte särskilt smart av Färjan på kanal 5.


RSS 2.0